Boeken voor de thuiskok

April 2020

Oost west, thuis best ... Aan huis gebonden en toch uit eten. We hebben een aantal boeken geselecteerd met de beste recepten voor thuis. Voor elke thuiskok wat wils.

Wild - Het beste scharrelvlees komt van de jager

Het hele jaar door is er wild verkrijgbaar, vanuit het veld en op het bord. Wild gaat over pure smaak en is het waard om gegeten te worden. In dit complete wildboek ligt jarenlange kennisvergaring van chefs, jagers en poeliers besloten. Lees, kook en laat je verwonderen.

Bestellen € 62,50

De Gluut - Bourgondisch eten zonder gluten, lactose & suiker

Dit is een boek voor alle mensen die houden van lekker eten. Veel recepten zijn niet alleen glutenvrij, maar ook lactose-, koemelk, suiker- en e-nummersvrij.

Bestellen € 34,-

Paddenstoelen - Het beste an bos en veld

Jonnie Boer en Edwin Flores nemen je mee in de wereld van de paddenstoel en laten je zien en proeven van deze uitzonderlijke lekkernij, die mits de nodige voorzichtigheid en zorgvuldigheid betracht wordt, voor iedereen bereikbaar is.

Bestellen € 64,-

Perfect Harmony - La Rive

Een prachtig boek over het toprestaurant La Rive dat Inter Continental Hotel Amstel Amsterdam herbergt. Chef de cuisine Rogér Rassin & maître sommelier Ronald Opten

Bestellen € 25,-

ENJOY! Big Green Egg Magazine jubileum editie

Na 5 jaar ENJOY! BIG GREEN EGG MAGZINE volgt nu een jubileum uitgave met 200 pagina’s met de meest prachtige reisverhalen, beroemde chefs en de heerlijkste gerechten.

Bestellen € 24,95

The Big Green Egg Book

The BIG GREEN EGG BOOK is een must-have voor iedereen die van puur en mooi eten houdt en smaak serieus neemt én het logische vertrekpunt voor een optimaal gebruik van de BGE.

Bestellen € 67,-

Reizende Sterren - Over karrende keukens en smaaknomaden

Het boek Reizende Sterren is een verzamelwerk van deze creatieve keukens. Iedere deelnemer/reizende ster vertelt zijn eigen verhaal, levert een recept van zijn of haar ‘signature dish’, en deelt zijn of haar favoriete tune via een QR-code.

Bestellen € 29,95

Firestarters of Food Art & Music

Firestarters is een wervelende cross-over tussen de drie werelden van kunst, muziek en eten en levert een bonte verzameling op van recepten en exclusieve verhalen van foodtruck ondernemers, chefkoks, kunstenaars en muzikanten over de gehele wereld.

Bestellen € 29,95

Venusian Kitchen - The beauty and connecting power of food

Dit culinaire fotoboek brengt de schoonheid en verbindende kracht van eten in woord en beeld. Het bevat rijkelijke stillevens, portretten van prachtige vrouwen en verstilde taferelen waar eten een hoofdrol of bijrol heeft.

Bestellen € 99,-

0