In 2016 presenteerde wij voor het eerst de Unlimited Edition van 'Rijks, Masters of the Golden Age'- een prachtige uitgave als eerbetoon aan de 17e-eeuwse Nederlandse meesterstukken uit de Eregalerij van het Rijksmuseum. Inmiddels is de derde oplage van deze baanbrekende publicatie helemaal uitverkocht en presenteren wij vandaag met ontzettend veel trots de 4e druk.

04_MW_Rijks_KeyVisual1_1400

Deze 4e druk is niet zomaar een nieuwe druk, de nieuwe oplage heeft namelijk 20 extra pagina’s, volledig gewijd aan de twee beroemde huwelijksportretten van Marten Soolmans en Oopjen Coppit geschilderd door Rembrandt in 1634. De schilderijen van worden toegelicht in een interview met Pieter Roelofs,  hoofd van de afdeling schilder- en beeldhouwkunst in het Rijksmuseum.

Met de commentaren van hedendaagse kritische denkers zoals Erwin Olaf, David Allen, Angela Missoni en Jimmy Nelson en de prachtige details van de kunstwerken uit de Eregalerij is dit boek een echte must have.