Nieuwe titels voor maart, nieuwe avonturen en zoektochten ... Ontdek ze nu !

OMG It's me - Claudette Van de Rakt
In 'OMG It's me' wordt gebroken met de conventies van de selfie-makende mens. De durf om het anders te doen dan 'de norm', is de rode draad in het boek. Naast haar eigen foto’s en (via een app zichtbare) filmpjes vroeg Claudette vrouwelijke gastauteurs om een bijdrage te leveren in tekst. Samen maken zij het boek 'OMG it’s me' tot een sterk en actueel gebaar - een oproep om zo open mogelijk en vrij van oordeel het eigen gezicht en lichaam te tonen.

Bestellen € 34,-

Paradise - Ruben van Schalm
'Paradise' van fotograaf Ruben van Schalm is een reis van introspectie, een pad bewandeld met wankele kiezels, maar essentieel. Hij werd gedreven door een aangeboren wil om zijn visie op zijn paradijs vast te leggen en te delen.
Dit boek onthult aan ons een artistieke kracht die zijn roeping vond in de weergave van de relatie tussen mens en natuur.

Bestellen € 49,-

Van een korte liefde met grote gevolgen - Elsbeth Doorenbos
Op een dag kreeg beeldend kunstenaar Elsbeth Doorenbos van haar vader een kist vol met dagboeken, brieven en foto's. Hij had geprobeerd om de losse eindjes aan elkaar te knopen, maar het was hem niet gelukt. Elsbeth heeft het verhaal afgemaakt. - 'Van een korte liefde met grote gevolgen' vormt het prachtige verhaal over het onconventionele en rebelse leven van twee mensen, haar grootouders.

Bestellen € 29,95

Toch komt een keer de tocht - Sander Hagelaar en Danika van Kaathoven
Een bundel gedichten en collages over unieke ontmoetingen en gelukkige toevalligheden. Sander en Danika delen hun liefde voor het spel van woord en collage. 'Toch komt een keer de tocht' is vluchtig, naïef en speels.

Bestellen € 29,95