uitgeverij_komma_marcel_van_luit_where_the_dreamers_go_limited_edition_1024_PAN

Met veel trots presenteren wij het fotografieboek ‘Where the dreamers go’ van Marcel van Luit. Deze bijzondere, limited edition uitgave is niet zomaar een boek, maar een stukje kunst op zich en daardoor een echte collectors item. We hebben verschillende nog nooit vertoonde ‘special effects’ toegepast. Zo is in de zwarte cover thermische inkt gebruikt waardoor pas bij aanraking de werkelijke cover van het boek tevoorschijn komt. ‘

Where the Dreamers go’ is bij ons beschikbaar voor pre-order vanaf 02-02-2020. Het boek bevat meer dan 200 foto's van Marcel van Luit en in elk boek zit een 'los' kunstwerk voor aan de muur. En dan leveren we het boek ook nog eens in een luxe leren tas, die ook als laptop sleeve kan worden gebruikt. Houd onze website in de gaten en wees er snel bij!

Zie ook ...