Gastrovan
De drie jonge koks Sjaak Borsboom, Jeroen Simons en Olivier van der Ree kochten een oude camper, bouwden er een buitenkeuken in en vertrokken op een culinaire veldtocht door Nederland, Frankrijk en Spanje. Met hun 'Gastrovan' gingen zij op zoek naar de oorsprong van klassieke producten en traditionele gerechten.
De enthousiaste en ontwapenende aanpak van de drie werkt aanstekelijk. Deuren gaan open en de koks ontdekken de grensoverschrijdende kracht van liefde voor eten. Hun ervaringen en de bijbehorende recepten zijn in ‘Gastrovan’ vastgelegd. Het is een hartverwarmend boek over uitzonderlijke gastvrijheid en de verbindende kracht van de passie voor koken en eten.

Order
Specifications
Auteur
Sjaak Borsboom / Jeroen Simons / Olivier van der Ree
Ontwerp
Bart Illustration
Bindwijze
Hardcover / Genaaid gebonden
Volume
272 pagina’s / 24 x 20,5 cm
Taal
Nederlands
ISBN
9789491525087
NUR
246